Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • page_banner

Domain kasebut kagungane Shenzhen Wonderfulgold Clothing Co., Ltd.

Jaman saiki wong seneng nganggo klambi anyar.Ana liyane wangun nyandhang utamané kanggo Ladies, kanggo kang siluet s-shaped bisa delineated.Swearters minangka sandhangan sing misuwur lan digoleki kanggo wanita / wanita.Mulane, genre, pola, gaya kudu dipikirake kanthi koheren.Biaya minangka inti sing ora bisa dibantah kanggo dipikirake wong.Wong pengin tuku sweter kanthi kualitas apik kanggo lagu.Dheweke ora pengin konsumsi sing ora rasional, bisa uga ana blanja, nanging dudu tuku impuls.

Telusuri situs web www.sweater365.com kanggo sweter rajutan ing musim.Saka domain, sampeyan bisa nemokake tembung "sweater" & nomer "365".

Banjur apa sweter?Ayo sinau saka Wikipedia.

Sweater utawa pullover, uga disebut jumper ing basa Inggris lan Australia, yaiku sandhangan, biasane nganggo lengen dawa, digawe saka bahan rajutan utawa rajutan, sing nutupi bagian ndhuwur awak.Nalika tanpa lengen, sandhangan kasebut asring diarani slipover utawa rompi sweater.

Sweater dipakai dening wong diwasa lan bocah saka kabeh jenis kelamin, asring nganggo kaos, blus, T-shirt, utawa ndhuwur liyane, nanging kadhangkala ana ing jejere kulit.Sweater biasane digawe saka wol nanging saiki bisa digawe saka katun, serat sintetis, utawa kombinasi apa wae.Ana uga sweater musiman, sing watara Natal diarani "sweter ala".

Kepiye babagan "365"?

Kalèndher Grégorius, utawa kalèndher modhèrn, mratelakake taun kalèndheré dadi taun lumrahé 365 dina utawa taun kabisat 366 dina.

Sakabehing taun, 365 dina utawa 366 dina ing taun kabisat, sandhangan kudu dianggo.Gampang kanggo sampeyan ngelingi situs web kita "sweater365".Temenan, ana luwih akeh pola sweter sing ora bisa ditemokake saka situs web kita, ora masalah, ucapake apa sing dikarepake lan wenehi gambar, desainer kita bakal nyukupi kabutuhan sampeyan kanthi kepenak.

Sugeng rawuh ing situs web kitawww.sweater365.com;welcome kanggo ngunjungi perusahaan utawa pabrik - Shenzhen Wonderfulgold Clothing Co., Ltd.

matur nuwun!


Wektu kirim: Aug-26-2021