Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • page_banner

Kepiye cara milih sweter sing cocog karo siluet sampeyan?

Sejatine kalebu gaya / pola, warna, cocog, lsp.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-1

Sampeyan ora bisa milih gaya sweter, mula kudu diwiwiti saka rincian kayata tokoh, warna kulit.Kanthi pilihan sing ati-ati, sweter sing gampang dianggo sampeyan bisa dimainake kanthi kauntungan dhewe.Ana telung poin sing bisa dicathet.Ayo budal.

Poin Siji: Pamilihan Garis Kerah Sweater (Kerah)

Ing musim gugur, sweter umume nganggo dhewe, saengga apik banget kanggo milih garis leher.Babagan wangun krah dhuwur utawa kurang, utawa gulu gedhe utawa cilik, saéngga bakal menehi efek visual sing beda.Kanggo njaga kesenjangan visual ing tingkat kaendahan, mula kita kudu nimbang kanthi lengkap babagan wangun pasuryan, kekandelan gulu, lsp.

Kanggo garis leher, dhasar kalebu: gulu bunder, gulu persegi, gulu V, gulu jantung pitik, gulu kapal, gulu dhuwur / gulu penyu.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-2

Tip 1: Ditilik dening Bentuk Wajah

Wujud rai saged kaperang kados gambar ing ngandhap menika: Endhog angsa, Persegi, Inten, Melon, Bulat, Panjang

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-3

* Kerah Sweater kanggo Wajah Oval:

Njupuk wangun pasuryan Liu Yifei, contone, posisi cheekbone sing paling jembar, lan busur bunder saka dagu uga ketok; dadi pilihan sing paling apik kanggo pasuryan Goose-endhog yaiku V-neck, gulu jantung pitik, gulu prau, babak kurang. gulu, gulu kothak.Ora milih sweter turtleneck, yen ora, "pasuryan gedhe" bakal katon.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-4

** Sweater Collar kanggo Square Face

pasuryan persegi uga dikenal minangka karakter Cina "国" pasuryan.Njupuk wangun pasuryan Li Yuchun, contone, V-neck, gulu jantung pitik, gulu babak kurang, gulu kothak minangka pilihan sing paling apik.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-5

*** Sweater Collar kanggo Diamond-shaped pasuryan

Ciri-ciri pasuryan berlian luwih dhuwur tinimbang tulang pipi.Njupuk wangun pasuryan Zhang Ziyi, contone, indra 3D utamané misuwur, iku sunken antarane bathuk lan kuil.Dadi jinis pasuryan iki kanggo bocah-bocah wadon sing paling cocok kanggo gulu sweter minangka: V-neck, chicken-heart neck, boat neck, square neck, round neck.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-6

**** Kerah Sweater kanggo Rai sing bentuke Biji Melon (wajah oval)

Njupuk wangun pasuryan Tang Yan, contone, iku cocok kanggo gulu sweter minangka: V-neck, gulu bunder, gulu dhuwur, gulu pitik-ati, gulu prau, gulu kothak.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-7

***** Sweater Collar kanggo Round Face

Njupuk Zhao Liying, contone, cocok kanggo gulu sweter kaya: V-neck, boat neck, square neck.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-8

****** Sweater Collar kanggo Long Face

Njupuk Liu Wen, umpamane, cocok kanggo gulu sweter kaya: gulu bunder, gulu prau, gulu persegi.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-9

Tip 2: Ditilik kanthi Dawane Gulu utawa Kandel / Cendhak

Sweater Collar Shape kanggo Long Neck

Bocah-bocah wadon kanthi gulu dawa sing dhuwur relatif, saengga kabeh cocok kanggo 6 kerah kasebut (gulu bunder, gulu persegi, gulu V, gulu jantung pitik, gulu prau, gulu dhuwur / gulu penyu), utamane gulu V lan prau gulu, He Sui, contone,.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-10

Sweater Collar Shape kanggo Gulu Pendek

Bocah-bocah wadon kanthi gulu cendhak ora relatif dhuwur, saengga kabeh cocok kanggo kerah minangka gulu kothak, gulu kapal, gulu jantung pitik, gulu bunder.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-11

Titik Loro: Pamilihan Garis Pinggang Sweater

Pinggang (ukuran pinggul; girth), ana: Versi Straight-silinder, Spiral edge-closed version, Fitted-to-the-waistline version, A-shaped version

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-12
How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-13
How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-14
How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-15

Titik Telu: Tips kanggo Nganggo Sweater Dhewe

Cocog utawa macem-macem karo sweter

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-16

Busana Stack-nyandhang lan Campuran-nyandhang

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-17

Rincian mbantu kaendahan

Sampeyan kudu cocog karo rantai sweter, selendang sutra, selendang gauze, beret, perhiasan lan liya-liyane.

How to Choose a Sweater that Fits Your Silhouette-18

Wektu kirim: Jun-25-2021