Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • page_banner

Kabar

  • Kawruh babagan kain wol [apa kain kluwarga saka pabrik garmen wol]

    Kain wol bisa dipérang dadi kain wol kanthi proporsi tartamtu lan kabeh kain wol.Ayo kanthi ringkes ngenalake akal sehat saka kain wol sing dikenal dening produsen sweter wedhus!Kain kaya wol serat kimia: Kain kaya wol poliester: umume worsted, kanthi permukaan alus lan ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane benang kasmir diprodhuksi?[benang kasmir digunakake dening produsen sweater kasmir]

    Benang kasmir digawe saka kasmir miturut proses produksi tekstil sing rinci lan sistem pengawasan lan manajemen kualitas sing ketat.Iki minangka bahan mentah sing penting kanggo pabrik pangolahan sweater kasmir.Benang kasmir dipérang dadi benang kasmir kanggo rajutan lan anyaman kasmir ...
    Waca liyane
  • Pabrik sweter: tips ngresiki sweter (tips pemulihan penyusutan)

    Switer wol reresik tips non shrinking ① Kanggo pisanan, sampeyan bisa nambah cuka kanggo banyu anget lan rendhem sweter, amarga cuka putih ora mung bisa nyegah sweter dadi anget, nanging uga duwe efek sterilization.Kajaba iku, deterjen netral lan entheng kudu dipilih ...
    Waca liyane
  • Cara milih sweter kasmir sing apik?Kepiye carane nemokake kustomisasi pabrik sweater kasmir?

    Babagan kasmir Apa sweter kasmir?Aku ora popularize definisi.Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa pindhah menyang Google.Ayo kula nerangake kanthi ringkes yen "Cashmere" saka "sweter kasmir" nuduhake lapisan wol sing tipis ing sangisore rambut njaba sing dawa ing goa ...
    Waca liyane
  • Produsen kustomisasi sweter wol sing apik?

    Ing masyarakat kontemporer, sweter wol sing disesuaikan wis dadi tren, lan kustomisasi uga beda karo sandhangan siap-digawe tradisional lan nyorot karakteristik personalisasi.Kanggo perusahaan, sweter wol khusus bisa nyorot gambar perusahaan, supaya bisa ...
    Waca liyane
  • Pilihan bahan sweater (pilihan kain sweater)

    Babagan pisanan sing kudu dipikirake nalika nggawe sweter wol yaiku kain.Karakteristik kain sing beda-beda beda-beda.Yen sampeyan pengin ngatur batch saka sweter woolen biaya-efektif, sampeyan kudu ngerti karakteristik saka macem-macem kain.Pilihan bahan sweater (sweter...
    Waca liyane
  • Proses nyulam kanthi ringkes ngenalake produksi nyulam kanggo sampeyan

    Saliyane nenun menyang macem-macem kain abu-abu, nglereni lan njahit menyang macem-macem rajutan, pangolahan nyulam uga bisa langsung nyulam produk kawangun ing mesin kanggo nggawe kanthi kawangun utawa sebagian kawangun produk.Proses mbentuk bisa nyimpen bahan mentahan, nyederhanakake utawa mbatalake nglereni lan sewi ...
    Waca liyane
  • Produsen sweter Cina: rega basis produksi sweater rajutan duwe kaluwihan

    Aku saka pabrik.Aku bisa kerja sama langsung karo sampeyan Kualitas apik lan rega murah Ana macem-macem gaya Pabrik nyedhiyakake sampeyan langsung Nylametake masalah, woh-wohan sing ora disengaja.
    Waca liyane
  • Apa sweter bisa digunakake ing jejere kulit?Apa sweter sing dianggo cedhak karo kulit?

    Sweater wol minangka sandhangan sing akeh wong saiki, nanging sawetara wong seneng nganggo cedhak karo kulit, lan sawetara wong seneng nganggo jas musim gugur. Ing ngisor iki xin Jie Jia xiaobian kanggo nyritakake babagan sweter kasmir bisa dipakai cedhak karo awak. ?Sweter sing dianggo cedhak karo kulit?C...
    Waca liyane
  • Apa sweter wol bakal luntur? Sweater wol luntur piye carane nangani?

    Sweater wol saiki akeh wong sing utamané kaya sandhangan, nyandhang nyaman banget, lan anget utamané apik, ora bakal katon bloated.Ing ngisor iki xin Jie Jia xiaobian kanggo pitutur marang kowe bab sweter woolen bakal luntur?Sweter wol fade carane nangani?Apa sweter wol bakal luntur ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane nggawe sweter wol miturut pesenan?

    Ora gampang kanggo perusahaan duwe sweter sing cocog karo budaya perusahaan dhewe. Amarga sawetara perkara kudu dipikirake akeh faktor, mung kanggo perusahaan lan karyawan sing mikir, supaya bisa nggawe sweter kanthi kualitas sing cocog karo budaya perusahaan kasebut. Dadi, nalika perusahaan nggawe ...
    Waca liyane
  • To all customers

    Kanggo kabeh pelanggan

    Dear kabeh pelanggan, Matur nuwun kanggo hubungi kita ing Wonderfulgold.Mangga mangertos informasi penting sing rinci ing artikel iki.Perusahaan kita mbukak 8.30am - 6.00pm Senin nganti Setu, kajaba preian umum, lan bakal nanggapi kabeh email sajrone 3 dina kerja.Yen pitakon sampeyan rel ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3