Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • page_banner

Babagan Kita

Mlebu WG

Shenzhen Wonderfulgold Clothing Co., Ltd. - Fokus karo pesenan Knitwear saka Sampling maneh adhedhasar gambar; Kumpulan cilik; Kualitas dhuwur Kemampuan reproduksi sing kuat, gaweyan sing apik bisa dadi eksportir sweter ing sisih sampeyan. Dadi Fokus, Dadi Profesional!

https://www.sweater365.com/about-us/

Fokus kanggo Ngolah Sweater Merk Wanita suwene 15 Taun

Kanggo Nggawe Brand Fashion Star kanggo Sweter Wanita

Wenehi gambar, sampeyan bisa duwe gaya sing populer! WG fokus ing pesanan tuku kanggo nggawe conto adhedhasar gambar, nganggo sweter cilik lan sweater berkualitas tinggi. WG didegaké ing taun 2006, nganti saiki karyawan wis nyedhaki 100, sing 20 staf profesional fokus ing desain & pangembangan, teknologi kerajinan, kalebu para master sing menehi data sing lengkap, pelukis, master kerajinan tangan kanggo nyukupi kebutuhan conto. -ngasilake saben gambar, nyusun ulang ing batch cilik lan mung pas wektu. Kabeh jinis sampling lan peralatan produksi wis disedhiyakake kanggo nyukupi kebutuhan ukuran beda, kayata: 3GG, 5GG, 7GG, 9GG, 12GG, 14GG, 16GG.

Ruang Desain lan Aula Pameran wis disiyapake ing Shenzhen & Hongkong. Pabrik wis didegake ing Dongguan, Kutha, Guangdong, sing siji ana ing kutha rajutan sing misuwur ing China - Dalang, lan liyane ing Kutha Humen. WG minangka perusahaan manufaktur sing nggabungake desain, produksi lan penjualan minangka salah sawijining wujud kanthi target dhuwur kanggo pangembangan rajutan. Kanthi tembung, ing WG, sampeyan bisa duwe sweter utawa rajutan rajutan kaya sing dikarepake, utawa kaya sing dikarepake. Sampeyan bisa entuk sweter khusus supaya bisa kepenak. 

20 perancang pola desainer ODM sweter profesional

Divisi pola produksi sweter rajutan, desainer lan perusahaan wis kerja bareng pirang-pirang taun.

Kualitas profesional lan katrampilan komunikasi apik banget, Komunikasi langsung karo pelanggan kanggo ngerti kabutuhan kanthi jero, saengga Desain produk sing gawe marem.

86 set peralatan produksi OEM rajutan sweter profesional

Peralatan produksi sweter rajutan lengkap, kayata mesin jahit, mesin bungkus. Ranjang nglereni mesin jahit interlock, pisau pemotong, wesi uap, nyetel senapan merek lan peralatan liyane kasedhiya kanthi rega sing cukup lan layanan sing dipikirake, pangiriman cepet, win apik banget sing disenengi para konsumen.

68 karyawan produksi sweter rajutan profesional

Rata-rata pengalaman kerja para karyawan luwih saka 5 taun, kabeh ngetutake tenaga kerja trampil perusahaan suwene pirang-pirang taun, kita kenal karo e-commerce praktek, ngerti kualitas produk lan kecepatan pengiriman. Miturut panjaluk gelar, pangaturan produksi pabrik sweter rajutan pabrik sing cocog. Jadwal kanggo mesthekake wektu pangiriman sampeyan.