Sugeng rawuh ing situs web iki!

Mlebu WG

Shenzhen Wonderfulgold Clothing Co., Ltd. - Fokus karo pesenan Knitwear saka Sampling maneh adhedhasar gambar; Kumpulan cilik; Kualitas dhuwur Kemampuan reproduksi sing kuat, gaweyan sing apik bisa dadi eksportir sweter ing sisih sampeyan. Dadi Fokus, Dadi Profesional!

Kategori Produk

Swedia berkualitas tinggi kasedhiya kanggo pilihan sampeyan

Napa Pilih WG

Luwih saka 5 taun pengalaman kerja rata-rata kanggo karyawan trampil kanthi pengembangan WG. Uga, kita ngerti praktik e-commerce kanggo nyedhiyakake kualitas produk sing apik lan nyepetake wektu pengiriman supaya bisa kepenak.

  • MOQ: 1 piece is acceptable. Give us a picture, you can get what you want. From the design, style, size, even trademark, washing label, packaging, we will keep the original style or to change as per your requirements.MOQ: 1 piece is acceptable. Give us a picture, you can get what you want. From the design, style, size, even trademark, washing label, packaging, we will keep the original style or to change as per your requirements.

    Panyedhiya Unik

    MOQ: 1 potongan bisa ditampa. Wenehi gambar, sampeyan bisa entuk sing dikarepake. Saka desain, gaya, ukuran, uga merek dagang, label ngumbah, kemasan, kita bakal njaga gaya asli utawa kanggo ngganti sesuai karo kebutuhan sampeyan.

  • One-stop service for ordering, production & sales, so exworks price can be guaranteed with no gap between the 3rd party. No prices are raised arbitrarily once confirmed.One-stop service for ordering, production & sales, so exworks price can be guaranteed with no gap between the 3rd party. No prices are raised arbitrarily once confirmed.

    Rega Preferensi & Resonable

    Layanan mandheg kanggo pesen, produksi & adol, mula rega produksi bisa dijamin tanpa kesenjangan ing antarane pihak kaping 3. Ora ana rega sing diunggahake kanthi sewenang-wenang sawise dikonfirmasi.

  • Delivery term 3-5 working days. Our Professional and efficient sales team implements multiple-to-one, or one-to-one professional tracking service to ensure the accurate arrival of goods to the destination.Delivery term 3-5 working days. Our Professional and efficient sales team implements multiple-to-one, or one-to-one professional tracking service to ensure the accurate arrival of goods to the destination.

    Pangiriman JIT

    Jangka pangiriman 3-5 dina kerja. Tim penjualan profesional lan efisien ngetrapake layanan pelacakan profesional kaping-kanggo-siji, utawa siji-kanggo-siji kanggo njamin tekane barang sing akurat menyang tujuan.

Warta Paling Anyar